Hoppa till innehåll

About

Livet är för kort för att inte levas till fullo. Jag ser det som eftersträvansvärt att uppmärksamma det goda. Även i det lilla, i vardagen. För mig är det inte banalt eller meningslöst, det är livsviktigt.

Det kan vara det estetiskt tilltalande, det välsmakande, det sköna. Eller det coola, det träffsäkra osv. Så den här bloggen finns för min egen skull, för att jag ska drivas till att se och samla in. Och om någon annan har glädje av det blir jag glad.

Den höga, kanske pretentiösa ambitionen är att så småningom ha skapat ett skönt tidsdokument, mitt levande kollage över samtiden, som speglar strömningar, stämningar  mm på ett snyggt och skönt sätt via den enligt mig bästa populärkulturen. Självklart blir det min högst personliga bild, men det är bara subjektivitet som är intressant.

Gissar att innehållet samt utbudet av media jag vill försöka ge dig i denna blogg, kommer vara centrerat runt mode, stil,  musik och film. Men det vet man aldrig säkert. Jag tar tacksamt emot tips, på allt. Säg vad du tycker.

Time will tell. Ska försöka hålla god koll på kategorimolnet, så att det speglar den här texten. Och så kommer bloggen på engelska inom kort.

♥ GoodEye

Blogglista.se

Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: